Суббота
20.04.2024
00:27
Приветствую Вас Гость

Категории раздела
Наука [61]
Культура [34]
Спорт [2]
Новости [43]
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените Наш сайт
Всего ответов: 781
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Главная » 2010 » Декабрь » 21 » Наша Олеся - найкраща!
    23:15
    Наша Олеся - найкраща!

                 У Києві відбувся фінал національного конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2011”. Переможницею стала студентка Національного університету "Одеська юридична академія" Олеся Стефанко. Саме вона буде представляти Україну на конкурсі "Міс Всесвіт -2011”.

    Тепер Одеса буде славитись красивими дівчатами і на міжнародному рівні.

         -  Олесю, я вітаю тебе з перемогою! Перемога в конкурсі була для тебе несподіваною?

         -  Так, коли я їхала на конкурс, я навіть не сподівалася на перемогу, думала, що навіть не ввійду до п'ятірки, що подібні конкурси куплені. Це дійсно було несподівано, я була справді здивована, що перемогла.

          -  Які буди перші емоції, враження, думки, коли тебе оголосили переможницею?

          -  Я була реально в шоці, я не могла повірити, що саме мені зараз надягнуть корону, одразу промайнули  думки "як? чому? невже я?”.

    ·А скільки в тебе пішло часу на підготовку до конкурсу?

    ·Саме на підготовку до конкурсу, на репетиції в мене пішло півтора тижні, за півтора тижні ми приїхали в Київ і одразу почали готуватись.

    ·Під час конкурсу ти хвилювалась?

    ·Я завжди хвилююсь перед першим виходом на сцену, а потім уже заспокоююсь. Але чомусь на цьому конкурсі я не хвилювалась узагалі, це було навіть дивно для мене, жодного хвилювання.

    ·Зараз ти їдеш представляти Україну на конкурсі «Міс Всесвіт -2011» , це дуже відповідально, напевно, легке хвилювання вже є?

    ·Так, звичайно, адже Україна минулого року показала досить високі результати, наша представниця ввійшла до п'ятірки і  я розумію, що треба багато працювати, щоб як не перевершити результат, то щоб він був не нижчий.

    ·А наскільки ти впевнена в собі і на що розраховуєш в конкурсі?

    ·Зараз я не можу конкретно сказати, на що я розраховую, я, мабуть, ще не до кінця усвідомила, але сподіватимемося, що Національний Комітет мені буде допомагати, давати мені поради щодо вдосконалення, все ж таки Україна останнім часом більш піднімається в статусі на міжнародній арені, тому, я думаю, результати будуть непогані.

    ·Звичайно, вся академія хвилювалась за тебе, «тримала кулачки» , а хто ще морально тебе підтримував і був поруч з тобою?

    ·Це, звичайно, мої батьки, вони завжди підтримують мене, а також мої друзі, одногрупники. Коли мене відправляли на конкурс, вони вірили в мене, я сама не вірила в те, що переможу, - зізнається Олеся, - а вони вірили.

    ·А як до цього ставиться твій хлопець?

    ·На даний момент у мене хлопця немає, ще все попереду.

    ·Як ти вважаєш, у конкурсі краси все вирішують зовнішні дані?

    ·Я вважаю, що зовнішні дані грають основну роль,  в першу чергу звертають увагу на фігуру, на зовнішність, але мені здається, що все ж таки внутрішній світ учасниць також має велике значення, якщо б це було не так, то не влаштовували б інтелектуальний конкурс. Тому потрібно бути не лише красивою, піклуватися за  свою зовнішність, а й дбати про духовний розвиток.

    ·Такі сторони модельного бізнесу як дієти, відмова від чогось тобі відомі?

    ·Ні, я ніколи не "сиділа” на дієтах, дуже полюбляю солодощі і відмовитись від цього я просто не можу,  але, звичайно, я займаюся в спортзалі регулярно.

    ·На твою думку, які якості побачили в тобі судді, що відрізняли тебе серед інших учасниць і завдяки чому ти перемогла?

    ·Я думаю, в першу чергу це впевненість на сцені, тому що це не перший мій конкурс, і з кожним конкурсом я набиралась досвіду. Я змогла достойно представитись, впевнено почула себе на сцені і це відіграло велику роль.

    ·Розкажи, з чого все починалось? Хто тебе підштовхнув ще два роки тому взяти участь у конкурсі "Міс Академія”?

    ·Я взагалі ніколи не думала, що братиму участь у цьому конкурсі, але, коли  проводився  кастинг,  мене Тетяна Анатоліївна відібрала і сказала, що я маю брати участь. Я дуже не хотіла, довго опиралась, але потім я поговорила з Тетяною Анатоліївною, вона підтримала мене морально, сказала, що все вийде, і я вирішила, що варто спробувати і представити Інститут Прокуратури та Слідства.

    ·Тобто саме вона підштовхнула тебе і дала "картку” в майбутнє.

    ·Так, можна сказати, вона визначила моє майбутнє.

    ·У своїй діяльності ти керуєшся чиїмось прикладом, чи в тебе є кумири?

    ·Ні, в мене немає кумирів, я ніколи не хотіла бути на когось схожа, повтори чийсь шлях, я вважаю, що потрібно іти до своєї мети, не дивитися на інших, не потрібно бути кимось, потрібно бути собою.

    ·Який у тебе був головний стимул стати моделлю?

    ·Ніколи не думала, що буду цим займатись, після конкурсу "Міс Академія” мене побачила директор одеського модельного агентства і запросила серйозно цим займатись. Мабуть, головним стимулом була можливість подорожувати світом, побачити інші країни. Я люблю подорожувати, а в модельній кар'єрі це досить легко поєднати.

    ·Зараз ти навчаєшся вже на 4 курсі нашої Академії. Як тобі вдається поєднувати навчання і таку активну діяльність? Викладачі ідуть назустріч?

    ·Якщо чесно, важко поєднувати. Сьогодні в мене був захист курсової. А викладачі по-різному до цього ставляться, одні розуміють, що важко брати участь у таких конкурсах, представляти Україну, на це потрібно багато сил і часу, й ідуть назустріч, а інші не розуміють цього.

    ·Після цього конкурсу твої плани на майбутнє змінилися?

    ·Я навіть не знаю, ніколи не будувала будь-яких планів. Я вважаю, що мені випав великий шанс і потрібно його використати по максимуму, і якщо я зможу це зробити, то ті плани, які були до цього конкурсу, кардинально зміняться.

    ·Що  ж, хочеться тобі побажати залишатися в чудовій формі і порадувати нас перемогою на конкурсі «Міс Всесвіту - 2011». А ми слідкуватимемо за розвитком подій , уболівати за тебе і пишатися тим, що нашу країну, наше місто прославляє краса…  Хай щастить!   

                                                                                                         Рената Сидоренко

    Категория: Культура | Просмотров: 1423 | Добавил: Jura | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 1
    1 Гість  
    1
    Стаття супер.
    Питання в тему.
    "Наша Олеся - найкраща!"
    Дякс. Ренато!!!

    Имя *:
    Email *:
    Код *: